IFTIN
Inloopspreekuur

Twee keer per week houden we een spreekuur voor onze achterban.

Op elke donderdag en vrijdagochtend  kunnen mensen hier terecht met hun vragen, problemen en verzoeken tot ondersteuning. Het gaat hier om juridische en maatschappelijke vragen, het helpen met invullen van formulieren, het beantwoorden van vragen over werk, onderwijs, huisvesting verblijfsvergunning etc.

In de geboden hulpverlening werken wij samen met een groot aantal hulpverlenende en maatschappelijke organisaties. Wij verwijzen onze achterban ook door naar deze organisaties.

Ook geven wij deze organisaties waar mogelijk advies over de achtergrond van hun klanten met een vluchtelingenachtergrond en de communicatie met hen.

« terug  |   deel dit artikel op: t f l

Nieuws

Nieuwsbrief Corona Editie

Wat heeft ons team de afgelopen maanden moeten wennen aan de Corona-situatie. Al onze agenda’s zijn omgegooid. Activiteiten en bijeenkomsten werden uitgesteld. Opeens moesten we gaan thuiswerken en de doelgroep zoveel mogelijk op afstand ondersteunen en begeleiden. Ondanks deze onzeker tijden hebben we toch zoveel mogelijk onze activiteiten weer hervat.

  |  lees meer »

Projecten

Programma Opvoedcoach

In het kader van het programma ' Collectieve Zelfredzaamheid Vluchteling (opvoedcoach)' wil Stichting IFTIN de kennis en vaardigheden vergroten van vluchteling gezinnen over de opvoeding in Nederland. Aan de andere kant wil IFTIN een brugfunctie vervullen tussen de Nederlandse zorginstellingen en Vluchteling ouders.  |  lees meer »

Video

Top tien feiten over IFTIN