IFTIN
Nieuws over onze activiteiten

Nieuws over onze activiteiten 

Vanaf maandag 24 mei gaan we weer onze fysieke activiteiten starten op onze locatie Mansveltschool. We zien er naar uit onze vrouwen weer te verwelkomen! Voor alle activiteiten geldt dat we met kleine groepjes bij elkaar komen.

We hebben maanden in een stevige lock-down gezeten, en we konden niet voorzien hoe lang dit alles zou gaan duren. Gelukkig hebben we met de nieuwe versoepelingen meer mogelijkheden en hier maken we gebruik van. Zo hebben we binnenkort allerlei activiteiten voor onze gezinnen gepland staan. ook zijn we bezig met het voorbereiden voor kinderactiviteiten.

Door de coronacrisis konden deelnemers en vrijwilligers van het programma opvoedcoach elkaar niet altijd meer in levenden lijve ontmoeten. Maar het werk ging toch door. Zo ook de huisbezoeken aan de gezinnen en de Intervisiebijeenkomsten met onze vrijwilligers. Op die manier bleven de vrijwilligers van het programma opvoedcoach opvoedondersteuning, coaching en begeleiding bieden aan de gezinnen.

 

We hopen weer iedereen te zien bij de activiteiten die zeker weer zullen komen!« terug  |   deel dit artikel op: t f l w

Nieuws

Nieuws over onze activiteiten

Vanaf maandag 24 mei gaan we weer onze fysieke activiteiten starten op onze locatie Mansveltschool. We zien er naar uit onze vrouwen weer te verwelkomen! Voor alle activiteiten geldt dat we met kleine groepjes bij elkaar komen.  |  lees meer »

Projecten

Programma Opvoedcoach

In het kader van het programma ' Collectieve Zelfredzaamheid Vluchteling (opvoedcoach)' wil Stichting IFTIN de kennis en vaardigheden vergroten van vluchteling gezinnen over de opvoeding in Nederland. Aan de andere kant wil IFTIN een brugfunctie vervullen tussen de Nederlandse zorginstellingen en Vluchteling ouders.  |  lees meer »

Video

Top tien feiten over IFTIN