IFTIN
Nieuwsbrief februari & maart´20

Training financiële opvoeding & Assertiviteit (Project VVWS) februari.

Ook in februari hebben de vrouwen empowerment trainingen gekregen. Dit gebeurde elke donderdag in de Mansveltschool. De trainingen zijn gegeven door onze collega´s van stichting 2e kans.

 

 

OPVOED CURSUS OPVOEDEN in een nieuw land (Programma opvoedcoach) februari en maart in Den haag en Amsterdam oost.

In de maanden februari en maart organiseerde IFTIN deze cursus in samenwerking met stichting Joury en stichting Somalische vrouwen Den Haag. In Amsterdam is dezelfde cursus gegeven, deze was in samenwerking met stichting vrouwencentrum de Kat.

De cursus biedt nieuwe kennis en vaardigheden over opvoeden in een nieuw land, maar ook in twee culturen. Helaas hebben we deze moeten onderbreken ivm Covid19.

 

Viering Internationale vrouwendag.

Met de deelnemers van het Programma Opvoedcoach in Den Haag hebben we op 7 maart internationale vrouwendag gevierd. Het was een gezellige avond met gesprekken over, vrouwen ontwikkeling, moederschap, carrière en het waarmaken van je dromen in een nieuw land.

 

« terug  |   deel dit artikel op: t f l w

Nieuws

Nieuws over onze activiteiten

Vanaf maandag 24 mei gaan we weer onze fysieke activiteiten starten op onze locatie Mansveltschool. We zien er naar uit onze vrouwen weer te verwelkomen! Voor alle activiteiten geldt dat we met kleine groepjes bij elkaar komen.  |  lees meer »

Projecten

Programma Opvoedcoach

In het kader van het programma ' Collectieve Zelfredzaamheid Vluchteling (opvoedcoach)' wil Stichting IFTIN de kennis en vaardigheden vergroten van vluchteling gezinnen over de opvoeding in Nederland. Aan de andere kant wil IFTIN een brugfunctie vervullen tussen de Nederlandse zorginstellingen en Vluchteling ouders.  |  lees meer »

Video

Top tien feiten over IFTIN