IFTIN

Overzicht Video's Online

Netwerk bijeenkomst project Vroeg begonnen veel gewonnen.

Tijdens de netwerk bijeenkomst van dinsdag 19 december 2017 is er vanuit verschillende hoeken kennis en ervaringen uitgewisseld. Het project “Vroeg Begonnen Veel Gewonnen” stond centraal. Dit project dient als opvoedingsondersteuning voor vluchtelingenouders. Het doel van stichting IFTIN is dan ook het verbeteren van het pedagogische klimaat & de opvoedingsondersteuning van vluchtelingen gezinnen in Amsterdam.   |  bekijk video »Pagina:  « Prev  1  2  3 

Nieuws

Nieuws over onze activiteiten

Vanaf maandag 24 mei gaan we weer onze fysieke activiteiten starten op onze locatie Mansveltschool. We zien er naar uit onze vrouwen weer te verwelkomen! Voor alle activiteiten geldt dat we met kleine groepjes bij elkaar komen.  |  lees meer »

Projecten

Programma Opvoedcoach

In het kader van het programma ' Collectieve Zelfredzaamheid Vluchteling (opvoedcoach)' wil Stichting IFTIN de kennis en vaardigheden vergroten van vluchteling gezinnen over de opvoeding in Nederland. Aan de andere kant wil IFTIN een brugfunctie vervullen tussen de Nederlandse zorginstellingen en Vluchteling ouders.  |  lees meer »