IFTIN

Overzicht Video's Online

Internationale vrouwendag Iftin 2015

Internationale vrouwendag Iftin 2015  |  bekijk video »1e Netwerk Bijenkomst voor vrouwelijke ondernemers in Puntland Somalie

IFTIN was aanwezig bij deze eerste bijeenkomst in Puntland Somalie waar ondernemende vrouwen bij elkaar zijn gekomen om te netwerken. Tevens presenteerden zij hun producten of diensten.  |  bekijk video »Viering Internationale Vrouwendag in Amsterdam IFTIN

Afgelopen zaterdag 31 Maart vond de laatste viering van de Internationale vrouwendag plaats in Amsterdam. Deze is georganiseerd door Stichting Somalische vrouwen Amsterdam (IFTIN). Het thema van dit jaar was: ‘kracht van de Somalische vrouw’. Het was een gezellige en inspirerende dag. Op deze dag hebben een paar Somalische rol modellen stimulerende speeches gehouden. Ook werden de vrijwilligers in het zonnetje gezet voor hun inzet voor de gemeenschap.   |  bekijk video »Pagina:  « Prev  1  2  3  Next »

Nieuws

Nieuws over onze activiteiten

Vanaf maandag 24 mei gaan we weer onze fysieke activiteiten starten op onze locatie Mansveltschool. We zien er naar uit onze vrouwen weer te verwelkomen! Voor alle activiteiten geldt dat we met kleine groepjes bij elkaar komen.  |  lees meer »

Projecten

Programma Opvoedcoach

In het kader van het programma ' Collectieve Zelfredzaamheid Vluchteling (opvoedcoach)' wil Stichting IFTIN de kennis en vaardigheden vergroten van vluchteling gezinnen over de opvoeding in Nederland. Aan de andere kant wil IFTIN een brugfunctie vervullen tussen de Nederlandse zorginstellingen en Vluchteling ouders.  |  lees meer »