IFTIN
Nieuwsbrief januari 2020

Coaching en begeleiding vrijwilligers (Programma Opvoedcoach)

De vrijwilligers van het programma hebben samen met de coordinator de planning gemaakt voor de komende cursussen in de verschillende steden. Ook hebben ze vraagstukken en knelpunten behandeld uit de eigen werksituatie. Daarnaast kregen de vrijwilligers zicht op het eigen functioneren en te denken over te behalen resultaat voor het nieuwe jaar.

 

Training financiële opvoeding & financiële gedrag (Project VVWS)

De vluchtelingenmoeders hebben de training financiële zelfredzaamheid en de bijbehorende vaardigheden gekregen. Bij deze training zijn de eigen financien in kaart gebracht, verantwoord besteden en vooruitkijken. IFTIN heeft dit in samenwerking met Stichting 2e kans georganiseerd.

 

 Inzameling voor Somalie

In de maand januari hebben we hard gewerkt aan de inzameling voor de slachtoffers van de overerstromingen in Somalië- Gardafuu en EYL Regio Puntland
In regio Puntland zijn als gevolg van hevig noodweer hele boerderijen, huizen en velden blank gezet. Tot eind februari loopt deze inzameling.

« terug  |   deel dit artikel op: t f l

Nieuws

Nieuwsbrief Corona Editie

Wat heeft ons team de afgelopen maanden moeten wennen aan de Corona-situatie. Al onze agenda’s zijn omgegooid. Activiteiten en bijeenkomsten werden uitgesteld. Opeens moesten we gaan thuiswerken en de doelgroep zoveel mogelijk op afstand ondersteunen en begeleiden. Ondanks deze onzeker tijden hebben we toch zoveel mogelijk onze activiteiten weer hervat.

  |  lees meer »

Projecten

Programma Opvoedcoach

In het kader van het programma ' Collectieve Zelfredzaamheid Vluchteling (opvoedcoach)' wil Stichting IFTIN de kennis en vaardigheden vergroten van vluchteling gezinnen over de opvoeding in Nederland. Aan de andere kant wil IFTIN een brugfunctie vervullen tussen de Nederlandse zorginstellingen en Vluchteling ouders.  |  lees meer »

Video

Top tien feiten over IFTIN