IFTIN
Nieuwsbrief oktober-november

Koffie-avond bij de Mussen in Den Haag (Programma Opvoedcoach)

Voor het programma opvoedcoach organiseert IFTIN samen met de moeders van Den Haag koffie-avond. Dit om de banden met de vrijwilligers en de moeders te versterken.  Moeders krijgen de gelegenheid om informatie over opvoeding te krijgen en gezellig bij elkaar te komen.

Koffie-avond is nu om de zaterdag, in 2020 komen de moeders ieder zaterdag bij elkaar voor de opvoedingscursus van IFTIN.

 

 Cursus opvoeden doe je zo Amstelveen (programma Opvoedcoach)

Certificaat uitreiking programma opvoedcoach in Amstelveen. Na 9 bijeenkomsten hebben de deelnemende ouders, 'Training opvoeden in een nieuw land' afgerond.

  

 

Nachtje weg Duinrell (Project Vluchtelingen vrouwen willen aan het stuur)

In de herfstvakantie zijn we een nachtje weg geweest naar slagharen met 35 gezinnen uit Amsterdam en omgeving. In totaal zijn 107 ouders en hun kinderen meegegaan, grote dank aan alle vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt. 

 

 

Dag voor de Jeugd 2019 (Programma Opvoedcoach)

IFTIN aanwezig bij 'Voor de Jeugd Dag 2019'

Bij de sessie van Oranjefonds heeft IFTIN haar methode van vrijwilligerswerk mogen toelichten.

Programma leider Shukri en de vrijwilligers Khadija en Amina, hebben het gehad over het belang van vrijwilligers in de organisatie. De dames hebben ook de eigen motivatie om vrijwilligerswerk te doen, hun ervaring als vrijwilliger en als vluchteling ouder toegelicht. Het was een dag vol leuke ontmoetingen.

 

 

 

     

« terug  |   deel dit artikel op: t f l

Nieuws

Nieuwsbrief februari & maart´20

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief met interessante nieuwtjes van IFTIN.  |  lees meer »

Projecten

Programma Opvoedcoach

In het kader van het programma ' Collectieve Zelfredzaamheid Vluchteling (opvoedcoach)' wil Stichting IFTIN de kennis en vaardigheden vergroten van vluchteling gezinnen over de opvoeding in Nederland. Aan de andere kant wil IFTIN een brugfunctie vervullen tussen de Nederlandse zorginstellingen en Vluchteling ouders.  |  lees meer »

Video

Top tien feiten over IFTIN