IFTIN
Nieuwsbrief Januari 2019

 

Alstublieft, weer een nieuwsbrief van IFTIN! Wij maken er ook in 2019 weer een betekenisvol jaar van! Denkt u dat deze nieuwsbrief ook interessant is voor personen uit uw eigen netwerk? Stuurt u deze nieuwsbrief dan gerust door.

 

Training gezinscoach programma Opvoedcoach gehouden op 12 en 19 januari

Deze training is gegeven aan vrijwilligers van IFTIN die vluchtelingengezinnen gaan ondersteunen. Het doel van de training was vooral dat de deelnemers kennis en inzicht krijgen over de vluchtelingen gezinnen en hoe ze deze het beste kunnen begeleiden/ondersteunen. 

 

Netwerk bijeenkomst project Vluchtelingen vrouwen willen verder komen 19 januari

"Ontmoeting met Nederlandse vrouwen" in samenwerking met stichting Joury en Welcome

IFTIN heeft een netwerkbijeekomst gehouden waar vrouwen uit onze doelgroep andere Nederlandse vrouwen hebben kunnen ontmoeten. Het doel van de bijeekomst was om kennis en ervaringen te delen en de eigen netwerk te vergroten. Het was een gezellige middag waar vrouwen van verschillende achtergronden met elkaar hebben kunnen praten. 

Veel vrouwen van onze doelgroep kennen hun eigen buurt nauwelijks. Ze zijn vaak niet op de hoogte van de verschillende voorzieningen, aanbod en activiteiten in de wijk. De organisatie Welcome hebben verteld over hun app. Welcome heeft een app waar je in contact kan komen met mensen uit je eigen buurt. Functie van de app is om te netwerken, lunchen met voor jou interessante mensen. Deelnemen aan evenementen en activiteiten. Ook vragen stellen of beantwoorden over dingen uit je eigen buurt. 

Link welcome app: www.welcomeapp.nl
 
« terug  |   deel dit artikel op: t f l

Nieuws

Nieuwsbrief februari & maart´20

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief met interessante nieuwtjes van IFTIN.  |  lees meer »

Projecten

Programma Opvoedcoach

In het kader van het programma ' Collectieve Zelfredzaamheid Vluchteling (opvoedcoach)' wil Stichting IFTIN de kennis en vaardigheden vergroten van vluchteling gezinnen over de opvoeding in Nederland. Aan de andere kant wil IFTIN een brugfunctie vervullen tussen de Nederlandse zorginstellingen en Vluchteling ouders.  |  lees meer »

Video

Top tien feiten over IFTIN