IFTIN
Nieuwsbrief april mei 2019

Koffieochtend met informatie over een thema (april)

Moeders die informatie wensen over bepaalde maatschappelijke thema's komen naar de koffieochtenden en informatiebijeenkomsten van IFTIN. Verspreid over hele jaar houden we voorlichtingsbijeenkomsten. Per bijeenkomst wordt er een onderwerp behandeld die interessant kan zijn voor de doelgroep. in de maand in april is de thema opvoedingsondersteuning behandeld. Opvoedingsondersteuning blijft een belangrijke thema voor ouders. (Foto van een van onze koffieochtenden)

 

Dagje uit in Duinrel (april)

IFTIN heeft een groep van 40 kinderen tussen de leeftijd van 3 tot 12 jaar een leuke dagje uit bezorgd naar Duinrel. De kinderen hebben het erg leuk gehad en de ouders waren blij dat ze met hun kinderen konden genieten in de attractiepark. 

 

Iftar voor Somalische gezinnen uit Amsterdam (mei)

De Iftar is de maaltijd tijdens de Ramadan waarmee het vasten wordt verbroken door moslims. IFTIN heeft gebruik gemaakt van deze gelegenheid om Somalische gezinnen en hun kinderen uit Amsterdam bij elkaar te brengen. Het doel van de iftar was om op een ongedwongen wijze sociale samenhang te bevorderen. Onder het genot van culinaire hoogstandjes zijn vele contacten gelegd en gezellige gesprekken gevoerd. 

« terug  |   deel dit artikel op: t f l

Nieuws

Nieuwsbrief februari & maart´20

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief met interessante nieuwtjes van IFTIN.  |  lees meer »

Projecten

Programma Opvoedcoach

In het kader van het programma ' Collectieve Zelfredzaamheid Vluchteling (opvoedcoach)' wil Stichting IFTIN de kennis en vaardigheden vergroten van vluchteling gezinnen over de opvoeding in Nederland. Aan de andere kant wil IFTIN een brugfunctie vervullen tussen de Nederlandse zorginstellingen en Vluchteling ouders.  |  lees meer »

Video

Top tien feiten over IFTIN