IFTIN
IFTIN Somalie

IFTIN Somalische Diaspora

Stichting IFTIN is actief in Somalie vanaf 2015. Het doel van de stichting is invloedrijke en effectieve rol spelen in de ontwikkeling van Somalie als het gaat om vrouwen, kinderrechten en onderwijs. IFTIN heeft de afgelopen 3 jaar een groot netwerk opgebouwd in Somalie. De stichting voelt zich verbonden met het land en wil haar steentje bijdragen door kennisuitwisseling, trainingen en projecten.

 

Doelstelling IFTIN in Somalie

 

  • Assisteert bij de uitbanning van extreme armoede, een einde aan honger, goed onderwijs voor iedereen, gelijke rechten voor mannen en vrouwen en duurzame consumptie en productie.

  • Vergroten van de weerbaarheid van vooral vrouwen en meisjes.

  • Meehelpen aan goede en stabiele (beroeps)onderwijs, de verbetering van het ondernemingsklimaat en meer focus op vrouwen en jongeren.

 

Wil je samenwerken met IFTIN of van gedachte wisselen. Mail ons!

« terug  |   deel dit artikel op: t f l w

Nieuws

Nieuws over onze activiteiten

Vanaf maandag 24 mei gaan we weer onze fysieke activiteiten starten op onze locatie Mansveltschool. We zien er naar uit onze vrouwen weer te verwelkomen! Voor alle activiteiten geldt dat we met kleine groepjes bij elkaar komen.  |  lees meer »

Projecten

Programma Opvoedcoach

In het kader van het programma ' Collectieve Zelfredzaamheid Vluchteling (opvoedcoach)' wil Stichting IFTIN de kennis en vaardigheden vergroten van vluchteling gezinnen over de opvoeding in Nederland. Aan de andere kant wil IFTIN een brugfunctie vervullen tussen de Nederlandse zorginstellingen en Vluchteling ouders.  |  lees meer »

Video

Top tien feiten over IFTIN